Αυτοκινητική ηλεκτρική κατασκευαστική Co. του Ναντζίνγκ Tianyi, ΕΠΕ.

Πελάτης πρώτα! Ποιοτική εστίαση!

Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα

Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.

Είμαι Online Chat Now
Πιστοποίηση
Κίνα Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Πιστοποιήσεις
TY έχει μια τεράστια δυνατότητα. Η ελπίδα αυτό γίνεται καλύτερη.

—— Catherine από τη Ρωσία

Εργοστάσιο της Νίκαιας και φιλική ομάδα. Η ποιότητα του προϊόντος TY είναι υψηλή. Παρακαλώ κρατήστε!

—— James από τις ΗΠΑ

Η ποιότητα δεν είναι κανένα πρόβλημα. Ελπίδα να υπάρξουν περισσότερα είδη προϊόντος.

—— Abel

Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.

1 2 3 4 5 6 7 8
Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.
Κύριο κτήριο ΔΟΚΙΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ ΔΟΚΙΜΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΩΝ δείγματα συνεργείο Θείωση Συνέλευση γραμμή Έγχυση
Στοιχεία Εταιρίας:
Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες : TY
Αριθμός Υπαλλήλων : 10~50
Ετήσιες πωλήσεις : 2,000,000-5,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2007
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Αυτοκινητικό ηλεκτρικό κοβάλτιο κατασκευής του Ναντζίνγκ Tianyi. ΕΠΕ

 

                                     Κίνα Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0

 

Καθιερωμένο το 1999, το Ναντζίνγκ Tianyi το (TY) είναι ειδικευμένος κατασκευαστής των αυτοκινητικών μερών όπως οι σπείρες ανάφλεξης, τα σύνολα καλωδίων ανάφλεξης, το μονώνοντας μανίκι και ο αντιστάτης για το βούλωμα σπινθήρων. Τοποθετημένα στο βιομηχανικό πάρκο Dongping της κομητείας Lishui στο Ναντζίνγκ, ακριβώς 10, 0.5 και 1 χιλιόμετρα μακρυά από το διεθνή αερολιμένα του Ναντζίνγκ Lukou, την εθνική οδό Jiangsu Yanjiang και την εθνική οδό Ninghang χωριστά, TY απολαμβάνουν την κατάλληλη πρόσβαση σε σημαντικά δίκτυα μεταφορών. 

 

Η επιχείρηση καταλαμβάνει περίπου την περιοχή 17.350 τετραγωνικών μέτρων και είναι κύρια πολλών προηγμένων εγκαταστάσεων. Στο εργοστάσιο, τα εργαστήρια για τη λαστιχένιο μπότα και το υποσυγκρότημα, τον αντιστάτη, τη σπείρα ανάφλεξης, την μη-πλαισιωμένη σπείρα και τη σχηματοποίηση είναι όλα που καθιερώνονται.

 

Το λαστιχένιο εργαστήριο μποτών και υποσυγκροτημάτων υιοθετεί τη λαστιχένια μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων. Η καθημερινή ικανότητα παραγωγής είναι πάνω από 100 χιλιάδες. Αυτά τα προϊόντα εφαρμόζονται κυρίως στις ποικιλίες των μηχανών αυτοκινήτων και μοτοσικλετών.

 

Με την πλαστική μηχανή σχηματοποίησης εγχύσεων στο εργαστήριο αντιστατών, η καθημερινή ικανότητα μπορεί να φθάσει σε πάνω από 80 χιλιάδες. Αυτοί οι αντιστάτες χρησιμοποιούνται κυρίως στις αυτόματα μηχανές και το σύστημα ανάφλεξης λεβήτων.

 

TY αυτόνομα παράγετε όλα τα συστατικά της σπείρας ανάφλεξης, της μακράς διαρκείας, τεράστιας δύναμης εγγύησης και της σταθερής απόδοσης από τον αυστηρά ποιοτικό έλεγχο σε κάθε εργασιακή διαδικασία. Σήμερα, οι ετήσιες ικανότητες παραγωγής της σπείρας ανάφλεξης και του καλωδίου ανάφλεξης έχουν υπερβεί 800 χιλιάες 500 χιλιάες σύνολα αντίστοιχα. 

 

Η σπείρα μη-πλαισίων χρησιμοποιείται για τον ειδικό τύπο ηλεκτρονόμου, οργάνου και μετρητή. Ήταν στη στρατιωτική επιχείρηση για 10 έτη. Τώρα η ετήσια παραγωγή έχει επιτευχθεί 100 χιλιάδες. 

 

Σήμερα, το εργοστάσιο ίδρυσε το επεξεργαμένος στη μηχανή κέντρο του, το οποίο μπορεί να αναπτύξει και να παραγάγει όλες τις φόρμες για μας και τους πελάτες μας. Όχι μόνο μπορεί την περίοδο παραγωγής να κοντύνουν, αλλά και η επιχείρηση μπορεί να απολαύσει την υψηλότερη αποδοτικότητα και περισσότερη οικονομία. 

 

Στο εξεταστικό κέντρο, η επιχείρηση έχει τους επαγγελματικούς εξοπλισμούς για να εξετάσει τα λαστιχένια προϊόντα όπως η υψηλής τάσεως ισορροπία ολοκληρωμένου κυκλώματος, το κιβώτιο δοκιμής γήρανσης υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, οι ηλεκτρονικές συσκευές εκτατός-δοκιμής, ο ελεγκτής σκληρότητας σιλικόνης, ο υπέρυθρος ελεγκτής και ο αλατισμένος ελεγκτής ομίχλης. Προκειμένου η ποιότητα των σπειρών ανάφλεξης, υπάρχουν υψηλής τάσεως ελεγκτές, εξοπλισμός ανάφλεξης τονωτικών και επιστημονικές συσκευές για την αντίσταση, την αυτεπαγωγή, τον αριθμό στροφών, τη μόνωση και το βραχυκύκλωμα σπειρών.

 

TY προϊόντα εξαγωγής στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, τη Μέση Ανατολή, τη Νοτιοανατολική Ασία και την Ταϊβάν. Η επιχείρηση έχει περάσει την πιστοποίηση ISO/TS16949. Στο πνεύμα της τιμιότητας, η επιχείρηση έχει κερδίσει την εύνοια των πελατών. Στο μέλλον, η επιχείρηση θα συνεχίσει να προχωρεί προκειμένου να επιτευχθούν περισσότερα επιτεύγματα.

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Nanjing Tianyi Automobile Electric Manufacturing Co., Ltd.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Miss. Vicky

Τηλ.:: 13813093853

Φαξ: 86-025-56612198

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς